Nieuws Voortgang bouw nieuwe locatie te Oirschot

15 november 2018

Voortgang bouw

In de zomer van 2018 is gestart met de sloop van de bijgebouwen en vleugels. Uiteindelijk stonden alleen de Kapel en het voormalig Kloostercomplex nog overeind. Na een intensieve bodemsanering is medio oktober gestart met de (weder)opbouw en nieuwbouw van de verschillende gebouwen op het landgoed. Hylkema Erfgoed Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp, Bouwbedrijf Nico de Bont uit Vught realiseert het geheel samen met ontwikkelaar Vb2 Vastgoed uit Oirschot. Naar schatting zal de bouw circa 13 maanden in beslag nemen. Verwachtte opening eind 2019. Houd onze website in de gaten voor de actuele voortgang. Voor vragen neem dan gerust contact met ons op.

Collega’s gezocht

Binnenkort zullen wij starten met het werven van medewerkers voor de locatie Groot Bijstervelt. Houd onze vacature pagina in de gaten. Nu al interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via erik@valuaszorggroep.nl

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.