Wonen bij Valuas

Valuas biedt een passend thuis met hoogwaardige ouderenzorg en services. De Valuas woonlocaties zijn stuk voor stuk schitterend gelegen, of dat nu landelijk of stedelijk is. De appartementen zijn ruim en van modern sanitair voorzien. De gemeenschappelijke ruimtes zijn smaakvol en luxueus ingericht.

U kunt bij ons terecht, ook voor 24 uurs zorg. Wij geven ruimte aan het leven en ondersteunen waar en wanneer dat nodig is. Zo blijft wonen bij Valuas fijn en comfortabel. Wij staan voor u klaar.

Onze locaties

Aldeboarn Boarnsterhim State

Den Haag Residence Haganum

Zeist Villa Pavia

Zeist Landgoed Wulperhorst

Oirschot Landgoed Groot Bijstervelt

De Vermeer Amsterdam

Het Witte Huis Oegstgeest

De Meerlhorst Heemstede

Villa Oranjepark Oegstgeest

Marienhaven Warmond

Villa le Monde Vught

Residence Coestraete Zwolle

Zorg & Wonen

Ouderen die een mooie woonplek zoeken en zorg nodig hebben, kiezen voor Valuas. Een Valuashuis is een nieuw thuis. Naast fijn wonen en activiteiten, bieden we hoogwaardige zorg en begeleiding voor mensen met geheugenproblematiek, een lichamelijke zorgvraag of een combinatie van die twee. Aan elke locatie is een behandelteam verbonden.

De zorgverlening verdelen wij onder:

Basiszorg: Dit is de dagelijkse en onplanbare zorg. Het zorgteam is 7 dagen per week, 24 uur per dag in huis aanwezig.

Geïndiceerde zorg: Wanneer iemand bij Valuas komt wonen, zal een verpleegkundige samen met de bewoner en diens naaste, de juiste zorgindicatie vaststellen. Valuas biedt zorg in de domeinen WLZ (langdurige zorg), ZvW (tijdelijke zorg) en WMO (ondersteuning via de gemeente).

Particuliere zorg: dat betreft alle aanvullende zorg, die u zelf betaalt. Mocht u (tijdelijk) behoefte hebben aan meer zorg of begeleiding dan regelen wij dat.

 

Dementiezorg

Wanneer de (mantel)zorg thuis niet meer toereikend is, is het goed om te weten dat de Valuas Zorggroep prachtige, kleinschalige woonvoorzieningen heeft voor mensen met dementie en/of een andere zorgvraag.

Valuas biedt een veilig en fijn wonen: een vertrouwde plek waar dementiezorg aanwezig is: menselijk, sociaal, zo gewoon mogelijk en met veel aandacht voor kwaliteit van leven. Alles is aanwezig: medewerkers die zorgen voor rust, aandacht, overzicht, voorspelbaarheid in een laagdrempelige sociale en huiselijke omgeving. Op de locaties van Valuas voelen mensen zich prettig. Het is gewoon, zoals thuis.

Palliatieve zorg

Wanneer de laatste fase van het leven zich aandient, bieden wij samen met de huisarts, palliatieve zorg, ook wel hospicezorg genoemd. Dat is zorg die gericht is op een waardig en comfortabel levenseinde. Onze hospicezorg omvat de totale zorg van lichaam en geest, met aandacht voor de naasten.

De zorgteams van Valuas zijn gekwalificeerd om hospicezorg te verlenen. Dit kunnen we, behalve aan onze eigen bewoners, ook verlenen aan mensen die niet bij ons wonen. We hebben voor dat doel hospicekamers ingericht.

Mijn broer woont in een ruim appartement met prachtig uitzicht!

Zus bewoner, Villa Pavia
John staat u graag te woord
Meer te weten komen over Valuas Zorggroep of een van onze locaties?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in of neem zelf direct contact met ons op via +31 (0)85 130 57 67

Valuas nieuws

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel