Nieuws Zorgkaart Nederland

1 november 2018

Zorgkaart Nederland

Zorgkaartnederland.nl“  is een website van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie.

Op deze site kunnen zorgaanbieders (artsen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen,  etc.) door hun gebruikers beoordeeld worden. Mensen kunnen hun ervaringen met een bepaalde zorginstelling delen. Van die ervaringen kunnen eventuele nieuwe zorgzoekenden  gebruik maken.

Voor de zorgaanbieders is dit een mogelijkheid om de geleverde zorg aan te passen, te verbeteren, of gewoon  voort te zetten.

Uw mening telt

Valuas Zorggroep wil graag gebruik maken van de mogelijkheden die Zorgkaart Nederland biedt. Met de waarderingen en opmerkingen van onze huidige bewoners en hun familie kunnen eventuele nieuwe bewoners informatie over de verleende en te verlenen zorg krijgen.  De medewerkers van Valuas kunnen ook hun voordeel doen met de opmerkingen.

Door gebruik te maken van de Zorgkaart Nederland.nl site krijgt U als bewoner een stem, die ook door anderen gehoord kan worden.

Uiteraard kunt U Uw opmerkingen, klachten en complimenten altijd rechtstreeks kwijt bij onze medewerkers. De site van de Patiëntfederatie is een aanvulling, geen vervanging van onze eigen communicatie!

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.