Nieuws Zorgkaart Nederland

1 november 2018

Zorgkaart Nederland

Zorgkaartnederland.nl“  is een website van de Nederlandse Patiënten en Consumenten Federatie.

Op deze site kunnen zorgaanbieders (artsen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen,  etc.) door hun gebruikers beoordeeld worden. Mensen kunnen hun ervaringen met een bepaalde zorginstelling delen. Van die ervaringen kunnen eventuele nieuwe zorgzoekenden  gebruik maken.

Voor de zorgaanbieders is dit een mogelijkheid om de geleverde zorg aan te passen, te verbeteren, of gewoon  voort te zetten.

Uw mening telt

Valuas Zorggroep wil graag gebruik maken van de mogelijkheden die Zorgkaart Nederland biedt. Met de waarderingen en opmerkingen van onze huidige bewoners en hun familie kunnen eventuele nieuwe bewoners informatie over de verleende en te verlenen zorg krijgen.  De medewerkers van Valuas kunnen ook hun voordeel doen met de opmerkingen.

Door gebruik te maken van de Zorgkaart Nederland.nl site krijgt U als bewoner een stem, die ook door anderen gehoord kan worden.

Uiteraard kunt U Uw opmerkingen, klachten en complimenten altijd rechtstreeks kwijt bij onze medewerkers. De site van de Patiëntfederatie is een aanvulling, geen vervanging van onze eigen communicatie!

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Het aantal besmettingen in Nederland en in de verpleeghuizen is fors toegenomen. Zorgvuldigheid is van het grootste belang, zeker voor onze bewoners en voor degenen die de zorg verlenen. Wilt u onze meest recente richtlijnen doorlezen ga dan naar onze COVID-19 informatie pagina.
Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.